LIVE LOVE LAUGH

and smile….best present you could ever make

Despre a-ti pune gandurile pe hartie… August 13, 2009

Filed under: Uncategorized — marinutza @ 9:23 am

……sau Jurnalul Oanei Pellea……mi-a placut foarte tare.  O insiruire de cuvinte pline de sens, sincere si simple, si in acelasi timp venind de la o persoana pe care as dori-o multiplicata cu 10000 cel putin….pentru societatea noastra.

Mi-a placut ca nu e un jurnal intim, dar e suficient de intens in sentimente astfel incat sa intelegi ce simte un creator de valoare ca si Oana Pellea. Mi-a placut ca nu exista barfa, nu exista povesti despre nimeni din bransa ei….mi-am permis sa imi insusesc atitudinea vis-a-vis de “caloriferul vorbitor” – aviz celor care au citit –  . Mi-a placut ca vorbeste despre dragostea pentru mama ei si despre Dumnezeu, mi-a placut cum se refera la cei din viata ei ca fiind ‘ai mei din cer”. Mi-a placut ca s-a plimbat peste tot prin lume,dar nu asta conteaza –  nu e nici pe departe un jurnal de calatorie – mi-a placut cum a povestit intamplarile care au marcat-o si i-au dat incredere in ceea ce face. In faptul ca face un bine celor din jur prin teatru, prin meseria ei. 

Mai degraba ai impresia ca stai cu un prieten la un ceai – decat ca citesti o carte. Asta e senzatia dupa ce citesti Oana Pellea. Sper sa mai scrie…..o recomand cu drag. Mie mi-a facut mult bine sa citesc cartea.

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s