LIVE LOVE LAUGH

and smile….best present you could ever make

poate e un cliseu ….dar azi imi place March 14, 2008

Filed under: Uncategorized — marinutza @ 9:44 am

Nu imi cumpar Tabu, pentru ca sunt fan declarat Marie Claire, si asta imi ia mult timp. Nici macar Elle nu mai am cand sa o citesc. Florina isi ia reviste peste reviste, si stau pe canapeaua din sufragerie. Eu ma rezum la una, dar nici pe aia nu am cand/cum sa o citesc, pentru ca se pare ca nu reusesc sa ma organizez bine cu timpul meu,astfel incat la sfarsitul zilei ajung acasa, ma uit cu jind la revistele de pe pat, si ma duc la dus.

Inca o data, nu imi cumpar Tabu, insa de fiecare data cand ma duc la Cristina, ma pierd in editorialele lui Alice Nastase, care imi place de mor cum scrie. In concluzie, m-am apucat de citit “Dincolo de bine, dincoace de rau.Despre Iubire”, de Aurora Liiceanu si Alice Nastase ( cartea o pot citi in metrou, cu Carla Bruni in urechi, ca o pot tine in mana, inghesuita fiind de restul de sute de oamnei din metrou. Sau si mai bine, daca incerc sa cobor Cotroceniul dimineatza, se poate citi si in masina…no panic).

Va recomand sa cititi macar un articol de al ei, sau orice scris de ea…e un fel de Dobrovolschi feminin, care pe langa sarcasm si observatii taioase mai adauga si niste sentimente, senzatii si trairi. Multe. Ca o femeie ce e. Daca ar avea o emisiune de dimineata la alt post decat Guerilla, poate m-as gandi de doua ori pe cine sa ascult, pe ea sau pe Dobro cu Craioveanu.

Articolul meu preferat e “Mari iubiri si mici inghesuieli”, precedat de o replica din “The English Patient” “In fiecare noapte te scot din inima mea si in fiecare dimineata te gasesc acolo la loc”.

Merita investitia de timp pentru a avea o perspectiva diferita. Avem nevoie de perspective diferite in viata, si mai ales in iubire.

Advertisements
 

2 Responses to “poate e un cliseu ….dar azi imi place”

  1. Moru Says:

    Superba cartea. Eu saream peste partea Aurorei Liiceanu doar ca sa vad ce mai scrie Alice Nastase 🙂 Foarte mult curaj si sinceritate din partea ei si daca a trecut prin toate iubirile pe care le povesteste in carte, God, o admir ca mai crede in iubire 🙂

    Pup,
    Moru

  2. marinutza Says:

    da,din cauza asta imi place si mie de ea la nebunie. are super curaj! si scrie si exact cum simte….cred ca a mai scos o carte, nu mai stiu acum cum se numeste, dar o descopar si iti zic 🙂 pup back.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s