LIVE LOVE LAUGH

and smile….best present you could ever make

O randuiala aproape perfecta. February 26, 2008

Filed under: Uncategorized — marinutza @ 5:05 pm

Acum ceva vreme bucuria cea mai mare era sa se spele pe maini de negreala lasata de cojile de nuca. Nuci pe care le fura din pomul vecinului, si le manca cu graba,pofta si frica, sa nu o prinda cineva.  

Acum ceva vreme timpul se scurgea mult mai incet, mult mai calm, intre cartile citite pe banca din fata casei , si intre baile in raul nebun care curgea prin sat. Unde se intalnea in fiecare zi cu ceilalti copii de pe ulita. Si unde faceau planuri de cum sa prajeasca porumbul seara, la foc.

Acum ceva vreme cea mai mare aventura era sa mearga pe jos 6 km in fiecare miercuri, la piata, unde bea impreuna cu ceilalti copii un suc la cofetarie, si manca o amandina. Asta inainte sa plece inapoi pe jos 6 km, si daca avea noroc intalnea pe drum o caruta din sat, cu care ajungea acasa.

Acum ceva vreme cea mai mare tristete era cand buna se supara si nu ii vorbea toata dupa-masa, ca seara sa o astepte acasa cu cana de cacao si o poveste inainte de somn.

Acum ceva vreme nu contau decat jocurile, povestile, visele si sperantele. Pentru ei, acolo, asta inca e cel mai important. Pentru ea, jocurile s-au transformat, povestile s-au materializat, visele sunt tot mai indraznete si sperantele ….deh, astea au ramas cam la fel.

Duminica i-a fost dor.

Advertisements
 

One Response to “O randuiala aproape perfecta.”

  1. Rox. Says:

    Si mie mi se face mereu dor. Dar cred ca e un noroc sa ai astfel de lucruri de care sa iti fie dor, poti sa te intorci la ele sau la parti din ele si sa te incarci cu energie pozitiva:)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s