LIVE LOVE LAUGH

and smile….best present you could ever make

Printese in alb? January 28, 2008

Filed under: ..::Life::..,Uncategorized — marinutza @ 6:41 pm

O prietena buna se marita. Si nu in cativa ani, ci anul asta. In iulie. Un vis devine realitate….un inel superb, o cerere si mai frumoasa, un vis de printesa din copilarie devine realitate. O printesa in alb. Si onoarea de a fi domnisoara de onoare imi revine 😀 multumesc!

Insa,……visul care parea minunat pana mai acum cateva zile, s-a transformat intr-un mic chin. Credeam ca daca te faci mireasa, va fi asha, cel mai frumos lucru de pe pamant. Ever. Cel mai special. Si daca e special,se presupune ca trebuie sa iti faca placere. Ei, imaginati-va ca in zilele noastre trebuie sa iti rezervi sala cu cativa ani inainte, asta daca unchiul, bunicul sau nasul nu lucreaza prin vreo primarie sau chiar la guvern. Deci, daca aveti de gand sa va maritati/insurati in viitorii 2 ani, puneti mana si rezervati sala. Ca deh, altfel nu aveti sanse. Bine, sa zicem ca sala nu e o problema. Hai sa purcedem la rochia de mireasa. O sambata frumoasa, te trezesti gandindu-te ca azi e ziua cea mare, te vei vedea in cea mai frumoasa rochie de mireasa, care te va transforma in printesa la care visai cand aveai 10 ani…..si te duci la Expo Mariaj, la noi, in Bucuresti, la Romexpo. Un VAL de femei care se pare ca si ele se vad printese la un moment dat, s-au trezit cu acceasi ardoare a prietenei mele….in sambata cu pricina. Si nu numai ca ne-au calcat in picioare cand am inceract sa intram, nu vai. S-au napustit spre standurile cu rochiile albe,care mai de care mai inflorate, indantelate, pline de margele, sticlutze si sclipici. Ioi,tulai!!!!! Printre astea mai vedeai cate o rochitza de domnisoara de onoare, verde va rog!!!! Sau albastra. Dar neapart cu funditze si neaparat, imperios neaparat cu sclipici. Sa trecem la invitatii…..dar credeti ca am ajusn sa le vedem?O, dar cum se poate??? Viitoarele printese se imbulzeau, ajutate si impinse de viitroarele soacre sau actualele mame in fata.

“Dar cum draga, se poate? Ia da-te la o parte,ca nu cred ca te ia pe tine cineva de nevasta? Fiica-mea era inaintea ta!!!! ” Da, doamna, cum sa nu, poftiti. Ma scuzati!!!

Si am iesit in acelasi val cu care am intrat. Phiush……asta da experienta. Sa vedem, ne mai ramane un designer,sau si mai bine,un mare magazin de fitze de pe Victoriei, la care ajungi daca iti faci programare cu un an inainte. Asta daca cunosti pe cineva. Si deci, oare pana ma marit eu inventeaza cineva o firma care sa iti faca exact ce vrei, incepand de la rochie pana la cum il asezi pe unchiul de la tara langa cucoana de la ambasada care lucreaza cu varul tatalui din partea mamei?

Si sa va mai vad eu pe cele care va inghesuiti sa prindeti buchetul!!! :))))

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s